Ford fleet: oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Bij Ford zorgen we voor mobiliteit binnen uw bedrijf door oplossingen op maat aan te bieden aan zowel bestuurders als managers van fleet voertuigen en commerciële voertuigen.


 • Ondernemer met Ford Transit
 • KMO's

  Als kleine of middelgrote onderneming is uw voertuig een belangrijke tool om uw zaak te runnen: het moet zowel betrouwbaar als betaalbaar zijn. Ford kan u een op maat gemaakt voorstel bezorgen om tegemoet te komen aan uw noden dankzij ons uitgebreide gamma aan voertuigen, flexibele financieringsoplossingen en specifieke dienst naverkoop als zakelijke klant.

  We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en uw bedrijf alle steun te geven dat het verdient.


 • Reeks Ford Transit Chassis
 • Grote vloten

  Het uitgebreide aanbod van zowel personenwagens als commerciële voertuigen én een wereldwijde aanwezigheid in verkoop en service maken van Ford een wereldmerk: wij hebben een oplossing voor elke grote vloot, wat u ook nodig heeft.

  Een voortdurende focus op nieuwe producten stelt ons in staat om meer efficiënte motoren op vlak van verbruik en CO2-uitstoot te ontwikkelen. Er werden nieuwe, betaalbare technologieën ontworpen om het gebruik van grote vloten te vergemakkelijken en om de totale eigendomskosten te verlagen: SYNC-connectiviteit, technologieën voor het vermijden van een ongeval en driver assist-functies, Ford Dynamic LED, parkeerhulp, voor- en achteruitrijcamera's.

  Neem contact op met uw account manager.


 • Ford bedrijfswagens met ombouwmogelijkheden
 • Publieke sector

  Ford heeft een sterke ervaring ontwikkeld in de publieke sector doorheen veel Europese markten dankzij de kwaliteit van ons grote productgamma, de verschillende ombouwmogelijkheden en erg competitieve oplossingen die tegemoet komen aan zelfs de meest ongewone verzoeken. Omdat we weten dat u erg specifieke ideeën heeft over het perfecte dienstvoertuig, neemt u contact op met ons op en we zullen samenzitten om van die ideeën realiteit te maken.


 • Ford Explorer voor professionelen
 • Diplomatic sales

  Diplomaten, leden van ambassades en consulaten en het personeel van internationale instellingen (NAVO , EU , Vorm, Eurocontrol ... ) profiteren van exclusieve voorwaarden bij aankoop van een nieuwe Ford. Voor meer informatie over onze condities voor diplomaten, neemt u contact op met ons.


 • Ford Puma ST
 • Bestuurder bedrijfswagen

  Als bestuurder van een bedrijfswagen geniet u van het beste dat Ford te bieden heeft: een erg uitgebreid voertuigaanbod om aan uw behoeften te voldoen, nieuwe technologieën, vlootoptiepakketten en toegewijde Business Series om die technologieën nog betaalbaarder te maken, een uitgebreid netwerk van Ford-verdelers voor uw onderhoud.

  Ontdek onze aanbiedingen voor professionelen


Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws