Ford herhaalt engagement voor diversiteit en inclusie op Antwerp Pride

25/08/2022

Ter gelegenheid van de Antwerp Pride die afgelopen weekend in het centrum van Antwerpen werd georganiseerd, herhaalde Ford zijn reeds lang bestaande engagement voor de waarden inclusie, gelijkheid en diversiteit. Om deze bedrijfscultuur te belichamen en met het grote publiek te delen, was Ford België het hele weekend aanwezig op de oevers van de Schelde met zijn inmiddels beroemde 'Very Gay Raptor', die voor het eerst op Belgische bodem te zien was.

  • Avantages Ford Lease
  • De Very Gay Raptor is een zeer speciale versie van de in Europa best verkochte pick-up die het resultaat is van een opmerking die Ford positief heeft omgezet. Bij de lancering van de Raptor-versie van de Ranger, een bijzonder stoere versie van de pick-up, werd de blauwe kleur in een bericht op sociale media omschreven als "very gay". In reactie hierop heeft Ford zijn 'Very Gay Raptor' ontworpen, waarbij de indrukwekkende pick-up wordt versierd met een monumentale regenboog en gouden bestickering. Ford gebruikt nu zijn Very Gay Raptor wanneer de gelegenheid zich voordoet om LGBTQ+ doelen en evenementen te steunen.

Na de Cologne Pride vorige maand, stond het voertuig dit weekend trots opgesteld in het Antwerp Pride Village, waar alleen al op zaterdag 25.000 mensen bijeenkwamen. De Very Gay Raptor toonde zijn fonkelende kleuren onder de augustuszon, in een feestelijke en vriendelijke sfeer, en trok een groot aantal van de 125.000 deelnemers aan Antwerp Pride, die vaak werden verleid door de 5.000 lolly's die door het Ford-team werden uitgedeeld of door de 300 veelkleurige ballonnen in de laadruimte van de pick-up.Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws