FORD ASSISTANCE

Dienstverlening buitenland

1/07/2021

Met de positieve COVID-evolutie en de versnelling van de vaccinaties zal er deze zomer wat meer mogelijk zijn dan vorig jaar. Ford Assistance bereidt zich dus voor op een drukkere zomer, met vooral veel reizigers die de wagen nemen.

In veel landen gelden nog specifieke COVID-maatregelen, met in sommige regio’s afwijkende lokale bepalingen. Daarom zullen we niet overal de gebruikelijke dienstverlening kunnen vrijwaren.

We verwachten bijvoorbeeld dat het aantal passagiers dat in een taxi mag instappen beperkt zal zijn, en dat er door faillissementen of tijdelijke sluitingen, een verminderd aanbod zal zijn van garages en hotels. In Frankrijk geven diverse verhuurmaatschappijen ook aan dat een vervangwagen binnen de grenzen moet blijven.

Ford Assistance zal dus in sommige gevallen naar een alternatieve oplossing moeten zoeken om onze gestrande klanten zo snel mogelijk verder te helpen, in lijn met de lokale maatregelen en de in de voorwaarden voorziene limieten.

Wij bedanken u voor uw begrip en sporen u aan om voor uw vertrek de specifieke COVID-maatregelen te raadplegen, zowel wat betreft uw bestemming als eventuele transit in het buitenland.

Wij herinneren u er graag aan dat onze Ford Assistance partner Touring voor u als klant steeds rechtstreeks bereikbaar is. Het One Call nummer 02 700 67 76 verbindt u door met de centrale van Ford Assistance voor nieuwe en lopende interventiedossiers. 

In geval van klacht kan u zich wenden tot:
Adres: Touring, B2B Klachtendienst, 44 Wetstraat, 1040 Brussel
E-mail: [email protected]
Telefoon: 02 286 32 31 

Voor verzoeken tot terugbetaling, gelieve alle betalingsbewijzen incl. het rekeningnummer voor een eventuele terugbetaling door te sturen naar Touring. U kan hen ook steeds bereiken voor meer uitleg omtrent een terugbetaling. 

Adres: Touring Customer Care, 44 Wetstraat, 1040 Brussel
E-mail: [email protected]
Telefoon: 02 286 34 24

Neem contact op met uw Ford-verdeler

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen